Cuba Reisgids is een onafhankelijke website waar we je zo goed mogelijk willen informeren over de reis mogelijkheden naar het fascinerende Cuba. We blijven de site updaten om met nog informatie te kunnen brengen. Voor vragen kan er altijd contact worden opgenomen via info@cubareisgids.nl

Disclaimer

Alle teksten op deze site zijn met zorg samengesteld. Desondanks kan er ergens een foutje ingeslopen zijn, een tikfout gemaakt zijn of informatie niet meer honderd procent accuraat zijn. In het geval van schade in wat voor vorm dan ook door onjuiste informatie achten wij ons op geen enkele wijze aansprakelijk. Aan de informatie op deze site kunnen op geen enkele manier rechten ontleend worden. Mocht u van mening zijn dat bepaalde informatie niet helemaal juist of onvolledig is, gelieve ons dan per e-mail daarvan op de hoogte te stellen zodat we de teksten waar nodig aan kunnen passen.

Auteursrecht

Alle teksten en foto’s op deze site vallen onder het auteursrecht en mogen zonder nadrukkelijke toestemming van onze kant op geen enkele wijze overgenomen of gekopieerd worden. Uitzonderingen zijn het uitprinten voor niet-commerciële doeleinden, het gebruiken van delen tekst in spreekbeurten voor school of maximaal 10 zinnen per pagina quoten met duidelijke bronvermelding inclusief een hyperlink naar de webpagina waar de betreffende tekst op te vinden is.