Een Vakantie Cuba kan geheel worden ingevuld zoals je dat zelf wilt. Door de grote verscheidenheid in dingen die je kunt doen is er voor iedereen wel wat wils. Varadero en Holguin zijn uitstekende steden voor een heerlijke zonvakantie Cuba maar geweldige locaties als Havana, Santiago de Cuba en Trinidad maken een rondreis weer heel leuk. We behandelen de verschillende opties hieronder:

Zonvakantie Cuba

Het heerlijke klimaat van Cuba is de belangrijkste reden dat het land steeds populairder wordt als zonvakantie bestemming. Badplaatsen als Varadero hebben goed betaalbare resorts waar je in een all-inclusive pakket in de middag op de prachtige stranden kunt liggen en als de zon ondergaat onbeperkt aan de mojitos kunt gaan. Maar ruimte voor excursies is er ook. Zo ben je vanuit Varadero in een uur of twee in de hoofdstad Havana.

Wanneer weggaan?

Eigenlijk kan je het hele jaar door een heerlijke vakantie Cuba hebben. Zelfs in de winter is er nog volop zon en kan je nog perfect op het strand liggen. In de maanden september en oktober valt de meeste regen maar dit beperkt zich vaak tot een uurtje per dag. De Nederlandse winter is het hoogseizoen in Cuba, veel mensen gaan er dan even tussenuit om wat zon te pakken. Ook in de maand juli is het druk, de prijzen zijn dan net ook wat hoger voor de hotels.

Vakantie Cuba boeken

Tui is de absolute specialist op het gebied van vakanties in Cuba. Doordat ze een eigen airline hebben met vaste verbindingen met Varadero en Holguín kunnen ze de zonvakanties tegen erg scherpe prijzen aanbieden. Wij raden dan ook aan om altijd te bekijken wat voor aanbieden zij momenteel hebben. Ook de andere aanbieders die links in het menu staan hebben een grote keuze aan zonvakanties Cuba.

Andere vakantie vormen

Ook als je liever geen zonvakantie wilt maken blijven er nog genoeg mogelijkheden over om Cuba te bezoeken. Zo zou je een rondreis kunnen maken en daardoor alle hoogtepunten van het land zien. Als je liever zelf alles wilt regelen kan je het best beginnen met een vliegticket en dan kan je zelf je hele reisschema vaststellen.